ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άνδρας έκλεισε ένα ολόκληρο βαγόνι… για τις γάτες του (φώτο)

Άνδρας έκλεισε ένα ολόκληρο βαγόνι… για τις γάτες του (φώτο)

Ένας άνδρας στη Ρωσία έκλεισε ένα ολόκληρο βαγόνι για τις γάτες του, στην παρακάτω φωτογραφία μπορεί να δείτε τουλάχιστον 3 να είναι ξαπλωμένες στην κλινάμαξα.

Η πόλη στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας είναι γνωστή για τις πανέμορφες αμμουδιές της κι αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό για όσους Ρώσους θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από τη χώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα ρωσικά τρένα επιτρέπεται να μεταφέρεις μικρά ζώα. Για τα μεγαλύτερα χρειάζεται να κλείσει τη δικιά σου κλινάμαξα.

Ωστόσο, παρά το μικρό τους μέγεθος, ο ιδιοκτήτης των γατιών δεν τσιγκουνεύτηκε τα 12.000 ρούβλια(περίπου 132 ευρώ) κι έκλεισε στις γατούλες ένα ολόκληρο βάγκον-λι για να έχουν την άνεσή τους, τη μιάμιση μέρα ταξίδι από τη Μόσχα μέχρι το ρωσικό θέρετρο της Ανάπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τη φωτογραφία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.