ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταϊλάνδη: Νευρικός σκύλος με επική αντίδραση επειδή δεν του έδιναν φαγητό (βίντεο)

Ταϊλάνδη: Νευρικός σκύλος με επική αντίδραση επειδή δεν του έδιναν φαγητό (βίντεο)

Ένας απίστευτος σκύλος, που βρίσκεται σε δίαιτα είχε μία επική αντίδραση όταν είδε ότι τα αφεντικά του δεν πρόκειται να τον ταίσουν.

O Pao είναι ένας αξιολάτρευτος σκύλος, ράτσας pomeranian, ο οποίος ζει μαζί με την αφεντικίνα του, Janeiza, στην Ταϊλάνδη. H Janeiza θέλει να του κάνει δίαιτα και να του περιορίσει την ξηρά τροφή που τρώει κάθε μέρα. Δεν έχει όμως υπολογίσει την αντίδραση του Pao. O σκύλος μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral στο διαδίκτυο και όσοι κάνουν δίαιτα ταυτίστηκαν μαζί του.

H Janeiza βιντεοσκοπεί τη στιγμή που βάζει στο μπολ του σκύλου δύο κόκκους ξηράς τροφής (!) και η αντίδραση του Pao είναι απίθανη και χαρίζει άφθονο γέλιο. Στο βίντεο, που απέσπασε 19.900.000 προβολές στο Tik Tok, βλέπουμε τον Pao να κοιτάζει τους δύο κόκκους φαγητού και να σαστίζει. Αμέσως εκνευρίζεται, γρυλίζει στην αφεντικίνα του και κλωτσάει το μπολ!

@pao_family

Mom : I think you need to diet?Pao : I don’t agree!!!😡 #ios14 #paomonomiu #สุดปัง #กล่องข้าวน้อยจ้าแม่ #pomeranian #ฉันเหมือนใคร คำถามคว้ามง

♬ เสียงต้นฉบับ – 🐶Janeiza🤍 – 🐶Janeiza🤍

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.