ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέταξαν ανάπηρη σκυλίτσα από κινούμενο φορτηγό – Ήταν ανεπιθύμητη για τους ιδιοκτήτες της (βίντεο)

Πέταξαν ανάπηρη σκυλίτσα από κινούμενο φορτηγό –  Ήταν ανεπιθύμητη για τους ιδιοκτήτες της (βίντεο)

Το σκυλάκι του παρακάτω βίντεο ονομάστηκε «Κουτάβι Γοργόνα» εξαιτίας της αναπηρίας της. Η μικρή σκυλίτσα ήταν ανεπιθύμητη και οι ιδιοκτήτες της την είχαν πετάξει φορτηγό εν κινήσει.

Σαν από θαύμα το μικρό κουτάβι τα κατάφερε.

Η μικρούλα Μπάμπι-ένα ημίαιμο κόκερ σπάνιελ-είχε γεννηθεί με εξαρθρωμένες επιγονατίδες, κάτι που άφησε τα πίσω ποδαράκια της να έχουν σχήμα γοργονο-ουράς.

Λόγω της δυσμορφίας της, η Μπάμπι υπέφερε διαρκώς, με τους αφόρητους πόνους να μην της επιτρέπουν καν να περπατήσει.

Ασυνείδητοι την πέταξαν από ένα κινούμενο φορτηγό για να την βρει ένας άντρας βρώμικη, πεινασμένη και γεμάτη πληγές.

Σήμερα, η σκυλίτσα είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και μπορεί να περπατάει ξανά, χάρη στην αγάπη και τις φροντίδες του άντρα που την έσωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.