ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το «έξυπνο» κρεβάτι… για να παίζουν οι γάτες όταν εσείς κοιμάστε (βίντεο)

Το «έξυπνο» κρεβάτι… για να παίζουν οι γάτες όταν εσείς κοιμάστε (βίντεο)

Eίναι λίγες οι φορές που το αγαπημένο σου κατοικίδιο έχει οικειοποιηθεί ως δικό του ένα συγκεκριμένο σημείο του καναπέ ή του κρεβατιού σου, ενώ θα πρέπει να δώσεις μια περιουσία για αξεσουάρ.

Ευτυχώς, η κολομβιανή μάρκα CatLife έρχεται να τα αλλάξει όλα με το έξυπνο κρεβάτι Gatrimonial.

Με την πρώτη ματιά, μοιάζει με ένα συμβατικό ξύλινο κρεβάτι με μερικές διακοσμητικές τρύπες. Μόλις ωστόσο αφαιρεθεί το στρώμα, αποκαλύπτεται μαζί και η ιδιοφυΐα του σχεδιασμού του.

Στο εσωτερικό του πλαισίου του κρεβατιού υπάρχει ένας «λαβύρινθος» με τρύπες ώστε να μπορεί μια γάτα να μπει από τη μία πλευρά και να βγει από την άλλη.

Ο σχεδιασμός του κρεβατιού αποσκοπεί στη δημιουργία ενός χαλαρωτικού χώρου τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις γάτες τους.

«Με το κρεβάτι μας, οι γάτες δεν αισθάνονται εισβολή στο χώρο τους, ούτε πρέπει να τρέξουν αναζητώντας έναν ασφαλή χώρο για να κρυφτούν», εξηγούν οι σχεδιαστές της CatLife, προσθέτοντας: «Κάτω από αυτό το κρεβάτι βρίσκουν ένα ήσυχο μέρος, γεμάτο ηρεμία και ασφάλεια, ενώ το καλύτερο απ’ όλα είναι πως εξακολουθεί να έχει την ίδια λειτουργικότητα για τον ιδιοκτήτη! Θα συνεχίσετε να ξεκουράζεστε όπως κάνατε πάντα, αλλά τώρα θα παρέχετε και ένα μοναδικό κρησφύγετο στη γάτα σας».

Το κρεβάτι Gatrimonial είναι διαθέσιμο για αγορά στον ιστότοπο της CatLife.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.