ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκυλάκι ξέθαψε το νεκρό αδερφάκι του και προσπάθησε να το «ξυπνήσει» (βίντεο)

Σκυλάκι ξέθαψε το νεκρό αδερφάκι του και προσπάθησε να το «ξυπνήσει» (βίντεο)

Πριν τέσσερις μήνες ένας άντρας στην Κίνα, υιοθέτησε τα δύο σκυλάκια του παρακάτω βίντεο. Δυστυχώς, το ένα από τα δύο βρήκε ευκαιρία να το σκάσει όταν βρήκε την πόρτα του κήπου ανοιχτή και το πάτησε αυτοκίνητο.

Όταν ένας γείτονας επέστρεψε το σκυλί νεκρό στον ιδιοκτήτη του, ο άντρας το έθαψε στον κήπο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το άλλο σκυλάκι ξεκίνησε τότε να ξεθάβει το νεκρό αδερφάκι του και να προσπαθεί να το αναστήσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκινητικό βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Από τη μία υπήρξαν αυτοί που έδειξαν τη λύπη τους και τον θαυμασμό τους για τα σκυλιά και από την άλλη αρκετοί επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», στην κινεζική πόλη Ξιάν, απαγορεύεται η κατοχή Ντόγκο Αρτζεντίνο και άλλων 3 ρατσών σκύλου, επειδή θεωρούνται επικίνδυνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.