Κέρκυρα: «Άνθρωπος» πέταξε τα σκυλιά του πάνω από τον φράχτη καταφυγίου ζώων (βίντεο)

Κέρκυρα: «Άνθρωπος» πέταξε τα σκυλιά του πάνω από τον φράχτη καταφυγίου ζώων (βίντεο)

Τα περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων, παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας, δεν έχουν τέλος.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, ένας άνδρας βαρέθηκε τα δύο σκυλάκια του και αποφάσισε να τα «ξεφορτωθεί» με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό και οργή, καθώς τα πέταξε σαν… τσουβάλια πάνω από τον πανύψηλο συρμάτινο φράχτη του καταφυγίου ζώων στην περιοχή της Λευκίμμης!

Ο απάνθρωπος δράστης μετέφερε με το αυτοκίνητό του τα σκυλάκια ράτσας «Σέτερ» στο καταφύγιο ζώων, τα έβγαλε τραβώντας τα με τη βία και τα πέταξε πάνω από τον φράχτη, αδιαφορώντας για την σωματική τους ακεραιότητα.

​Δεν υπολόγισε, όμως, την κάμερα που κατέγραψε ολοκάθαρα τον ίδιο και το αυτοκίνητο! Όταν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου είδαν στον χώρο τα δυο σκυλιά, εξέτασαν έντρομοι το βίντεο που έδειχνε πώς βρέθηκαν εκεί και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του τμήματος Λευκίμμης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, το κτήνος ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώων που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 61.800 ευρώ!

Ευτυχώς, τα σκυλάκια είναι καλά στην υγεία τους και αναζητούν ένα σπίτι με ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν πραγματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.