ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έδωσαν ένα λουκάνικο σε έναν αδέσποτο σκύλο και αυτός… έκλαψε από τη χαρά του (βίντεο)

Έδωσαν ένα λουκάνικο σε έναν αδέσποτο σκύλο και αυτός… έκλαψε από τη χαρά του (βίντεο)

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, καθώς ένας αδέσποτος σκυλάκος ξεκίνησε να κλαίει από τη χαρά του όταν του πέταξαν ένα λουκάνικο.

Τα σκυλιά έχουν πάντα τον δικό τους τρόπο να πουν «ευχαριστώ» και να δείχνουν έμπρακτα πως ευγνωμονούν τους ανθρώπους όταν τους κάνουν κάτι καλό.

Έτσι έκανε και ένα σκυλί στην Κίνα που ήταν αδέσποτο και περιπλανιόταν στους δρόμους.

Όταν είδε ένα αυτοκίνητο σηκώθηκε στα δυο πόδια και ζητούσε φαγητό.

H κοπέλα που ήταν μέσα στο αμάξι του πέταξε ένα λουκάνικο και τότε εκείνο έβαλε τα κλάματα από χαρά.

Όπως είπε μετά η ίδια σε τοπικό Μέσο, προσπάθησε να τον πάρει μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο, όμως εκείνος έφυγε.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε προς το μέρος του, με το σκυλί να δείχνει την χαρά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.