ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Corgi παίζει μπάσκετ και γίνεται viral – «Μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ με το όνομα…Cor-be Bryant» (βίντεο)

Corgi παίζει μπάσκετ και γίνεται viral – «Μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ με το όνομα…Cor-be Bryant» (βίντεο)

Tι συμβαίνει όταν ένα corgi περνά τον χρόνο του σε ένα γήπεδο μπάσκετ; Η απάντηση δίνεται στην Κίνα.

Μπορεί η συγκεκριμένη ράτσα σκύλων να έχει κοντά πόδια και να δείχνουν… παχουλά, όμως το συγκεκριμένο σκυλί στην Κίνα προσπαθεί να παίξει μπάσκετ οτιδήποτε και αν συμβεί.

Ο λόγος για το τριών χρονών κατοικίδιο, Xiao Ba που σημαίνει «Μικρό 8» που φιγουράρει παντού τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο να κοντρολάρει μπάλες με την μουσούδα του. Η MS Gan, ιδιοκτήτρια του μικρού corgi, είπε στην διαδικτυακή έκδοση της DailyMail, ότι από πολύ μικρό έδειξε… κλίση στο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ανακάλυψε την αγάπη του σκυλιού της για το μπάσκετ το προηγούμενο καλοκαίρι όταν τυχαία πέρασε από ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ. Η γυναίκα εντυπωσιάστηκε όταν είδε το Xiao Ba να τρέχει μανιωδώς πίσω από την μπάλα του μπάσκετ.
Μάλιστα κάνει και κάποιες… επαγγελματικές κινήσεις. Οταν κάποιος σουτάρει, το σκυλί τρέχει προς την ρακέτα και καραδοκεί για το ριμπάουντ σαν ένας καλά τοποθετημένος σέντερ. «Στην αρχή φοβόμουν μήπως χτυπήσει με την μπάλα, όμως την κοντρολάρει εξαιρετικά», λέει η Gan για το αξιαγάπητο corgi της που θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ με το όνομα: «Cor-be Bryant».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.