Mabel: Το κόκερ σπάνιελ που έχει «ρίξει» το «TikTok» – ​«Έχει μάτια πριγκίπισσας της Disney» (φώτο-βίντεο)

Mabel: Το κόκερ σπάνιελ που έχει «ρίξει» το «TikTok» – ​«Έχει μάτια πριγκίπισσας της Disney» (φώτο-βίντεο)

H Mabel, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, είναι ένα πανέμορφο κόκερ σπάνιελ από το Γουορικσάιρ της Αγγλίας, το οποίο έχει γίνει ένας από τους πιο διάσημους σκύλους στο TikTok λόγω των… τεράστιων βλεφαρίδων που έχει!

Σε βίντεο μάλιστα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Mabel φαίνεται να ανοιγοκλείνει τα μάτια της με τις πανέμορφες βλεφαρίδες της. Οι χρήστες των social media μάλιστα φαίνεται να έχουν εντυπωσιαστεί από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που σοκολατένιου κόκερ σπάνιελ καθώς η ανάρτηση έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 7,2 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια likes.

​«Έχει μάτια πριγκίπισσας της Disney», γράφει ένας χρήστης, ενώ άλλος σχολιάζει ότι «ξέρει ότι είναι καλύτερη από τις Καρντάσιαν».

Σε συνέντευξη στην Daily Mail, η ιδιοκτήτρια της Mabel, Caitlin Baker, η οποία εργάζεται ως τεχνικός βλεφαρίδων, είπε ότι ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά όταν την πρωτοσυνάντησε ως κουτάβι πέρυσι.

Πλέον, η Mabel έχει περισσότερους από 70.000 ακόλουθους στο TikTok και πολλοί είναι εκείνοι που την συγκρίνουν με την Cindy Lou Who από την διάσημη χριστουγεννιάτικη ταινία «The Grinch».

https://www.instagram.com/p/CJwl4XEHI11

Σύμφωνα πάντως με το Pawleaks, τα κόκερ σπάνιελ έχουν «γενετική προδιάθεση για μεγάλες βλεφαρίδες», όπως και άλλες ράτσες όπως τα πουντλ, τα μαλτέζ, τα γιορκσάιερ τεριέ, τα σιχ τσου και τα θιβετιανά Lhasa Apso.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CJ04WYiHiUd

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.