ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γάτα διασώθηκε μετά από 11 μέρες στην οροφή αεροδρομίου (φωτό)

Γάτα διασώθηκε μετά από 11 μέρες στην οροφή αεροδρομίου (φωτό)

Απίστευτη τύχη είχε η γατούλα, Muji, η οποία ταξίδευε από τη Νέα Υόρκη προς Καλιφόρνια, αλλά την ώρα του ελέγχου χάθηκε και βρέθηκε ύστερα από 11 μέρες στην οροφή του αεροδρομίου, χάρη στη βοήθεια μιας ομάδας εθελοντών που λατρεύουν τα ζωάκια και ενός σκυλιού Γκόλντεν Ριτρίβερ.

Η ιδιοκτήτριά της, σεφ ζαχαροπλαστικής, Τέιλορ Λι, την έχασε την ώρα που περνούσε από τον ανιχνευτή μετάλλων και έπρεπε να αφήσει για λίγο την γατούλα μόνη της.

«Μάλλον τρόμαξε, με δάγκωσε και έτρεξε» δήλωσε η Λι.

Ο έλεγχος του αεροδρομίου προσπάθησε να τη βρει, ενώ και η Λι άλλαξε την πτήση της για την επόμενη μέρα με την ελπίδα ότι η γάτα θα εμφανιστεί μέχρι τότε.

Μόνο που η Muji είχε καταλήξει στην οροφή του κτιρίου του αεροδρομίου!

Μην ξέροντας τι να κάνει, η Λι ζήτησε βοήθεια στο Facebook για να μπορέσει να βρει την έξι ετών γάτα της. Λίγο μετά την ανάρτηση, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε να την βοηθήσει. Αφού πήραν την άδεια του αεροδρομίου και με την πολύ χρήσιμη βοήθεια ενός Γκόλντεν Ριτρίβερ άρχισαν να την ψάχνουν σε όλο τον χώρο.

Τελικά, χάρη στη βοήθεια του σκύλου, επιβεβαίωσαν ότι η γάτα ήταν ακόμα στην οροφή του αεροδρομίου LaGuardia. Μετά από 11 μέρες προσπάθειας, τελικά η γάτα έπεσε στην «παγίδα» της γατοτροφής και εμφανίστηκε σε αυτούς που την αναζητούσαν.

«Άρχισα να κλαίω» είπε η Λι . «Ήταν θαύμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/nypost/status/1348186325728505856

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.