ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σκύλος περίμενε 7 μέρες έξω από νοσοκομείο μέχρι να βγει το άρρωστο αφεντικό του (βίντεο)

Σκύλος περίμενε 7 μέρες έξω από νοσοκομείο μέχρι να βγει το άρρωστο αφεντικό του (βίντεο)

Ένας σκύλος από την Τραπεζούντα στη Μαύρη Θάλασσα πέρασε 7 ολόκληρες μέρες περιμένοντας τον ιδιοκτήτη του στην είσοδο του νοσοκομείου.

«Ο σκύλος ερχόταν κάθε μέρα περίπου στις 9 το πρωί και περίμενε μέχρι το βράδυ για να φύγει. Ποτέ δεν έμπαινε μέσα, αλλά περίμενε το αφεντικό του έξω από την πόρτα της κλινικής» λέει ένας από τους φύλακες του νοσοκομείου.

Το αφεντικό του είχε μπει στο νοσοκομείο εσπευσμένα στις 14 Γενάρη. Ο Μπονούκ ο σκύλος είχε τρέξει σαν τρελός πίσω από το ασθενοφόρο και με κάποιο τρόπο βρήκε πως ο ιδιοκτήτης του είχε πάει σ’ αυτό το νοσοκομείο.

Και παρά το γεγονός ότι δεν τολμούσε να μπει ποτέ μέσα, περίμενε για μέρες έξω από την είσοδο, μέχρι που βράδιαζε, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

«Κάθε φορά που τον γυρίζαμε σπίτι, πάντα έβρισκε τρόπο να ξεφεύγει και να επιστρέφει στο νοσοκομείο» εξηγεί η κόρη του άντρα.

«Κάποιες φορές άνοιγα το παράθυρο και τον φώναζα[…]Ο σκύλος έχει ζήσει μαζί μου για 9 χρόνια. Και μένα μου έλειψε» λέει ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Οι δύο τους συναντήθηκαν αμέσως μόλις ο άντρας πήρε εξιτήριο, με τον σκυλάκο να κάνει απίστευτες χαρές που ξαναέβλεπε το αφεντικό του, μετά από τόσες μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.