ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κουταβάκι γεννήθηκε με ένα μάτι με δύο γλώσσες και χωρίς μύτη (βίντεο)

Κουταβάκι γεννήθηκε με ένα μάτι με δύο γλώσσες και χωρίς μύτη (βίντεο)

Η Άμι ντε Μάρτιν από την επαρχία Ακλάν στις Φιλίππίνες, έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν η ηλικιωμένη σκυλίτσα της γέννησε δύο κουτάβια ενώ ήταν στην εμμηνόπαυση.

Το πρώτο σκυλάκι που γεννήθηκε έμοιαζε φυσιολογικό, αλλά το δεύτερο που ήρθε στον κόσμο είχε πολύ παράξενη όψη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε στις 6 Φλεβάρη, το κουταβάκι μοιάζει να αγωνίζεται να αναπνεύσει καθώς η γυναίκα το παίρνει στα χέρια της.

Από το στοματάκι του προεξέχουν δύο τεράστιες γλώσσες, μία από κάθε μεριά.

Το ένα και μοναδικό μάτι του σκυλιού βρίσκεται στο κέντρο του κεφαλιού, του ενώ το κουτάβι δεν έχει καθόλου μυτούλα.

Καθώς πάλευε να θηλάσει τη μητέρα του, η Άμι αποφάσισε να ταΐσει το σκυλάκι με μπιμπερό και το πήγε στον κτηνίατρο, ελπίζοντας πως το κουταβάκι που ονόμασε Σάικλοπς(Κύκλωπας) θα μπορέσει να τα καταφέρει.

«Ο κτηνίατρος είπε ότι η μητέρα του Κύκλωπα πιθανόν να έφαγε κάτι τοξικό. Όμως το γεγονός ότι η σκυλίτσα είχε μπει στην εμμηνόπαυση ίσως να έπαιξε κι αυτό κάποιο ρόλο» είπε η αφεντικίνα του σκυλιού.

Δυστυχώς, το καημένο το κυκλωπάκι δεν τα κατάφερε και πέθανε την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, Daily Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.