ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λάρισα: Πυροβολισμοί για ένα σκύλο σπάνιας ράτσας – Η συμφωνία πώλησης

Λάρισα: Πυροβολισμοί για ένα σκύλο σπάνιας ράτσας – Η συμφωνία πώλησης

Ένας σκύλος σπάνιας ράτσας, μια συμφωνία για πώληση που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή και τρεις πυροβολισμοί. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά κεφάλαια της υπόθεσης, που προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις σε Λάρισα και Φλώρινα…

Για ένα «ασήμαντο κίνητρο», όπως το χαρακτήρισε η εισαγγελέας της έδρας, ο 67χρονος «ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» πυροβόλησε τρεις φορές με το κυνηγετικό του όπλο έναν 30χρονο δάσκαλο από τη Φλώρινα με αφορμή ένα κυνηγόσκυλο.

Ο 30χρονος σώθηκε χάρη στην έγκαιρη παροχή πρώτων βοηθειών από γείτονα, ενώ ο 67χρονος που τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, παραδόθηκε μετά από 6 ημέρες που παρέμεινε κρυμμένος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα όταν το σπάνιο σκυλί ράτσας “Αριέγης” δόθηκε προς πώληση στον 67χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο η συμφωνία ναυάγησε και οδήγησε στους… πυροβολισμούς! Ο καταδικασθείς αφού εξέτισε 2,5 χρόνια φυλάκισης αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Πλέον έχει να αντιμετωπίσει τις αξιώσεις των αποζημιώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.