Ένας… λάθος υπολογισμός – Κυνηγός αντί να πυροβολήσει το αγριογούρουνο χτύπησε το φίλο του

Ένας… λάθος υπολογισμός – Κυνηγός αντί να πυροβολήσει το αγριογούρουνο χτύπησε το φίλο του

Παρατρίχα και ο λάθος υπολογισμός ενός κυνηγού να κοστίσει τη ζωή του φίλου του, καθώς αντί να πυροβολήσει το αγριογούρουνο άνοιξε πυρ προς εκείνον.


Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (25/9) στο Φωτεινό της Άρτας, όταν ένας κυνηγός πυροβόλησε και τραυμάτισε κατά λάθος, φίλο του.

Οι δύο άνδρες είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου όταν ο ένας εξ αυτών περνώντας τον άλλον για θήραμα έκανε το μοιραίο λάθος και πάτησε τη σκανδάλη τραυματίζοντάς τον στην ωμοπλάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μεσήλικας άνδρας, 50 περίπου ετών, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Άρτας και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.