ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μυστηριώδης λευκός αφρός στους δρόμους της Τιαντζίν προκαλεί τρόμο στους κατοίκους [βίντεο]

Μυστηριώδης λευκός αφρός στους δρόμους της Τιαντζίν προκαλεί τρόμο στους κατοίκους [βίντεο]

Καθώς περνούν οι μέρες, ίσως τελικά φανεί ότι η έκρηξη ήταν μόνο η αρχή για τα προβλήματα που θα πλήξουν την πόλη Τιαντζίν της Κίνας. Μία εβδομάδα μετά, το μεγάλο λιμάνι της Κίνας αδυνατεί να βρει τους ρυθμούς του, καθώς στους νεκρούς και τους αγνοούμενους, έρχεται να προστεθεί και η μόλυνση. Μετά δε το χθεσινό φαινόμενο, όπου οι δρόμοι γέμισαν με έναν άσπρο αφρό, όλοι φοβούνται ότι τα χειρότερα είναι αυτά που θα έρθουν.

Ο μυστηριώδης αυτός αφρός εντοπίστηκε σε αρκετούς δρόμους της πόλης, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να εκφράσουν έντονες ανησυχίες για την υγεία τους. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο διαδίκτυο από κατοίκους της πόλης, παρά τους αυστηρούς ελέγχους και την προσπάθεια από την κυβέρνηση για την φίμωση των πληροφοριών που φθάνουν από την περιοχή. 

Ενώ υπάρχουν και αναφορές από ανθρώπους της πόλης, οι οποίοι όταν ήρθαν σε επαφή με την βροχή ένιωσαν έντονο κάψιμο στο δέρμα τους και το πρόσωπό τους. 

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έστησαν φράγματα σε μεγάλη απόσταση από το κέντρο της έκρηξης για να σταματήσουν την διαρροή μολυσμένων νερών προς την πόλη. Όμως παρά τις διαβεβαιώσεις τους ότι το τοξικό κυανιούχο νάτριο θα είχε εξαφανιστεί μέχρι την έλευση της βροχής, οι αφροί που εμφανίστηκαν σήμερα στην πόλη κάθε άλλο κάνουν πιστευτή την κρατική μηχανή.

Σε κάθε περίπτωση, και με τα φώτα της δημοσιότητας να αποχωρούν σιγά-σιγά από την πόλη, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα της έκρηξης θα είναι πολύ πιο μακροπρόθεσμα απ’ ότι τα θύματα και οι υλικές καταστροφές της πρώτης ημέρας.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.