ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το πιο καλοκαιρινό σπίτι είναι φτιαγμένο από μπαμπού [εικόνες & video]

Το πιο καλοκαιρινό σπίτι είναι φτιαγμένο από μπαμπού [εικόνες & video]

Σπίτια φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από μπαμπού, πανέμορφα, άκρως οικολογικά και καλοκαιρινά.

Η Elora Hardy από τη Νέα Υόρκη, δημιούργησε τη σχεδιαστική ομάδα buku στο Μπαλί της Ινδονησίας και τα τελευταία 5 χρόνια σχεδιάζει και χτίζει μικρούς οικολογικούς παράδεισους από μπαμπού.

Το ιδιαίτερο στην όλη κατασκευή είναι πως εφόσον το μπαμπού είναι φυτό και άρα ανομοιογενές, κανένα δωμάτιο του σπιτιού δεν μπορεί να είναι ίδιο με τα υπόλοιπα, κάθε κτίσμα είναι μοναδικό. Τα σπίτια είναι πλήρως λειτουργικά και ιδανικά για να σας θυμίζουν εξοχή. image image image image

Δείτε την εντυπωσιακή ομιλία της δημιουργού στο TEDx:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.