ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με τεθωρακισμένο στο σπίτι του Κάμερον η Βίβιαν Γουέστγουντ για να… διαμαρτυρηθεί για το περιβάλλον! [βίντεο]

Με τεθωρακισμένο στο σπίτι του Κάμερον η Βίβιαν Γουέστγουντ για να… διαμαρτυρηθεί για το περιβάλλον! [βίντεο]

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι κάτοικοι του Γουίτνεϊ, στο Όξφορντσάιρ, όταν αντίκρισαν ένα άρμα να κατευθύνεται με… επιθετικές διαθέσεις προς την οικία του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον. Η πρώτη σκέψη που έκαναν ορισμένοι, ήταν ότι δέχονται επίθεση από… τζιχαντιστές! Πολύ γρήγορα όμως, διαψεύστηκαν, όταν στο… τιμόνι διέκριναν τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας και δυναμική ακτιβίστρια, Βίβιαν Γουέστγουντ!

Η 74χρονη πλέον γυναίκα, επέλεξε τον πλέον δυναμικό τρόπο να διαδηλώσει τη διαμαρτυρία της για τη μόλυνση του περιβάλλοντος και την άρνηση των μεγάλων δυνάμεων να περιορίσουν τις δράσεις που καταστρέφουν τον πλανήτη.

Η σχεδιάστρια μόδας πραγματοποίησε ένα… διάλειμμα από την προετοιμασία της ενόψει της Εβδομάδας Μόδας που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη, επιστρατεύοντας ένα τεθωρακισμένο, με το οποίο θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Η Βίβιαν Γουέστγουντ εμφανίζεται συχνά σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την μόλυνση του περιβάλλοντος. Αυτή τη φορά θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις γεωτρήσεις σε σχιστολιθικά πετρώματα που κρύβουν φυσικό αέριο. Η γνωστή ακτιβίστρια θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις της στον πρωθυπουργό της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον, για τις άδειες που έχουν δοθεί για 1.000 και πλέον μίλια στα βόρεια της Αγγλίας.

Ένας εκπρόσωπος της Γουέστγουντ, είπε ότι το τανκ που χρησιμοποιήθηκε είναι από την ίδια εταιρεία που παρείχε στήριξη στον Στιγκ, προκειμένου να αποφύγει την απόλυση από το Top Gear ο Τζέρεμι Κλάρκσον.

«Πήραμε άδεια από το Λαντσάιρ και ενημερώσαμε την τοπική αστυνομία ότι όλα θα ήταν ήρεμα και δεν θα δημιουργούσαμε προβλήματα», τόνισε ο εκπρόσωπος της Γουέστγουντ. Όπως έγινε γνωστό, οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής κοιτούσαν έκπληκτοι το τανκ να διασχίζει τον δρόμο τους, άλλοι γελούσαν, ενώ υπήρξαν και ένα – δύο περιστατικά, που το όχημα μπλόκαρε, καθώς δεν χωρούσε να περάσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.