Κρήτη: Τι συμβαίνει με τα νεκρά ψάρια στο Φράγμα Αποσελέμη

Κρήτη: Τι συμβαίνει με τα νεκρά ψάρια στο Φράγμα Αποσελέμη

Εκατοντάδες νεκρά χρυσόψαρα αντίκρισαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο Φράγμα Αποσελέμη, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Φώτη Καζάση, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση ότι βρέθηκαν νεκρά ψάρια, έχει ζητηθεί από τις υπηρεσίες να πάρουν δείγμα νερού.

Ένα σημαντικό ερώτημα είναι «γιατί ψοφάνε τα ψάρια μέσα στο φράγμα;» Συμβαίνει κάτι το ανησυχητικό ή όντως έχουν πέσει λύματα μέσα στο Φράγμα, όπως καταγγέλλεται.

Η παρουσία νεκρών ψαριών στο Φράγμα αποτελεί θέμα συζήτησης στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ekriti.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.