ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εντυπωσιακό: Σπάνιος μπλε αστακός πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά

Εντυπωσιακό: Σπάνιος μπλε αστακός πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά

Ο Tom Birarelli μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται στους λοιπούς ψαράδες, ότι έπιασε έναν σπάνιο μπλε αστακό-γεννιέται ένας κάθε δυο εκατομμύρια. Ο άντρας, έπιασε το μαλακόστρακο ενώ ψάρευε στο Halfway Rock, περίπου 10 μίλια από το Beverly Harbor, στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, μαζί με άλλους δυο ψαράδες.

Ο Birarelli τράβηξε τη ψαριά του στην τράτα του, που συνήθως περιέχει 20 με 30 αστακούς, όταν διέκρινε ένα έντονο μπλε χρώμα στον πάτο των διχτυών. «Κάλεσα τους άλλους δυο και τους είπα ’’παιδιά, δεν θα το πιστέψετε αυτό!’’, και απλά μείναμε άφωνοι», είπε στο δημοσιογράφο της Boston Globe. O Birarelli είναι τέταρτης γενιάς ψαράς αστακών και όπως λέει βρίσκεται μέσα σε ψαροκάικα από τη στιγμή που άρχισε να περπατά. Ο ίδιος, διατηρεί με τον αδελφό του μια επιχείρηση με, τι άλλο, αστακούς, την, Water Street Lobster.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, όπως διαβεβαίωσε, ο μπλε αστακός δεν θα καταλήξει στο πιάτο, αλλά θα τον δωρίσει στο ενυδρείο, New England Aquarium.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.