ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ψάρεψαν καρχαρία – Την ώρα που τον τραβούσαν ένας τεράστιος ροφός τον κατάπιε (vid)

Ψάρεψαν καρχαρία –  Την ώρα που τον τραβούσαν ένας τεράστιος ροφός τον κατάπιε (vid)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ψαράδες στην περιοχή Bonitaτης Καλιφόρνια όταν αντίκρισαν αυτό το παράλογο περιστατικό!

Κατάφεραν και τσίμπησαν με το καλάμι έναν καρχαρία περίπου 1,5 μέτρο και εκεί που σιγά-σιγά ήταν έτοιμοι να τον ανεβάσουν στην βάρκα, ένας τεράστιος ροφός έκανε την εμφάνισή του και… κατάπιε τον καρχαρία!

Και όμως μης ας φαίνεται παράξενο, δεν είναι πλάσμα από ταινία επιστημονικής φαντασίας, υπάρχει και λέγεται ροφός-γίγας του Ατλαντικού και είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Την ώρα λοιπόν που οι ψαράδες έφερναν τον καρχαρία στα… μέτρα τους, ο ροφός-γίγας έκανε μια αστραπιαία ανάδυση και άρπαξε τον δύσμοιρο καρχαρία τραβώντας τον στον βυθό, και κάνοντας τον προφανώς ένα ωραίο… κολατσιό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.