ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ψάρι χτυπάει με την ουρά του τον ψαρά στην στεριά και τον αφήνει αναίσθητο και αιμόφυρτο (βίντεο)

Ψάρι χτυπάει με την ουρά του τον ψαρά στην στεριά και τον αφήνει αναίσθητο και αιμόφυρτο (βίντεο)

Σε μια λίμνη στη Βραζιλία, δύο ψαράδες προσπαθούν να μεταφέρουν ένα μεγάλο ψάρι Αραπάιμα, που μόλις έχουν πιάσει.

Επειδή, όμως το ψάρι είναι δυνατό και σπαρταρά συνεχώς θέλοντας να ξεφύγει, εκδικείται με τον χειρότερο τρόπο τον έναν από τους δυο ψαράδες. Όταν ο ένας εξ αυτών το έχει πιάσει και προσπαθεί να το βάλει μέσα σε μια σακούλα, το ψάρι θα τον χτυπήσει τόσο δυνατά με την ουρά στο πρόσωπο, ώστε να τον αφήσει αναίσθητο….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.