Κρήτη: Σήκωσε τα δίχτυα και είδε μέσα τον τεράστιο λαγοκέφαλο (φωτό)

Κρήτη: Σήκωσε τα δίχτυα και είδε μέσα τον τεράστιο λαγοκέφαλο (φωτό)

Μια ψαριά γεμάτη λαγοκέφαλους, με τον μεγαλύτερο που βλέπετε στη φωτογραφία να μαγνητίζει τα περισσότερα βλέμματα…

Ο ψαράς και πρόεδρος των Επαγγελματιών αλιέων του νομού Ηρακλείου Μανόλης Μαντζαράκης έβγαλε μια μεγάλη ψαριά από λαγοκέφαλους, άνω των 58 κιλών τόσο στην περιοχή του Αρίνα όσο και στη περιοχή των Γουβών. Μάλιστα, τα τοξικά ψάρια του έφαγαν τόσο τα σαλάχια από τα δίχτυα όσο και τα αλιευτικά εργαλεία με τα κοφτερά δόντια τους, με τον ίδιο να βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε απόγνωση, εξαπολύοντας παράλληλα βολές εναντίον των αρμοδίων οι οποίοι όπως λέει δεν κάνουν το παραμικρό για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όπως συμβαίνει στην Κύπρο, όπου εκεί επικηρύσσουν τους λαγοκέφαλους στη τιμή των 2 ευρώ/κεφάλι…

Παράδειγμα της Κύπρου για τη μείωση του πληθυσμού του», δηλώνει με αγανάκτηση ο κ. Μαντζαράκης. «Είναι το ψάρι που δεν έχει εχθρούς. Τρώει τα πάντα και δεν κάνει διακρίσεις. Τρώει από σουπιές, χταπόδια μέχρι σίδερα, αγκίστρια κ.α. Γνήσιος… Κουταλιανός. Και στην Κρήτη, θα πρέπει να δώσουν οικονομικά κίνητρα για να τα ψαρεύουμε», κατέληξε ο κ. Μαντζαράκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΦΩΤΟ από neakriti.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.