ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εμφανίστηκε ξανά το ψάρι χωρίς πρόσωπο – Που εντοπίστηκε; (βίντεο)

Εμφανίστηκε ξανά το ψάρι χωρίς πρόσωπο – Που εντοπίστηκε; (βίντεο)

Μέλη του μουσείου της Βικτόρια και του Οργανισμού Επιστημονικής Έρευνας της Αυστραλιανής κυβέρνησης που συμμετείχαν σε μία εκστρατεία, γνωστή με την ονομασία «Eξετάζοντας την Άβυσσο», βρήκαν το ψάρι χωρίς πρόσωπο που ήταν εξαφανισμένο για περίπου 100 χρονια.

Από την πρώτη στιγμή που θα αντικρίσει κάποιος τη φωτογραφία του ψαριού θα νομίσει πως είναι κάποιο τρομακτικό τέρας διότι η όψη του δεν είναι καθόλου ελκυστική.

Το ψάρι έχει μήκος 40 εκατοστών και βρέθηκε 4 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε νερά που βρίσκονται νότια του Σίδνεϊ.

«Αυτό το ψάρι είναι απίθανο καθώς το στόμα του βρίσκεται στο κάτω μέρος του και συνεπώς, όταν το κοιτάς κανονικά δεν μπορείς να δεις ούτε μάτια, ούτε μύτη, ούτε τίποτα», αναφέρει ένας από τους ερευνητές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.