ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Χανιώτης έβγαλε ψάρι 30 κιλών στο Λουτρό Σφακίων (φωτό)

Κρήτη: Χανιώτης έβγαλε ψάρι 30 κιλών στο Λουτρό Σφακίων (φωτό)

Ένας Χανιώτης είχε δέσει την βάρκα του στη προβλήτα στο Λουτρό Σφακίων και ενώ έκανε ντουζ είδε μια τεράστια σκιά κάτω από την βάρκα του να κάνει βόλτες.

«Λέω από μέσα μου, “ότι και να είναι θα φύγει”, όμως έμεινε εκεί και συνέχισε να κάνει βόλτες κάτω από το σκάφος» περιγράφει ο Χανιώτης Νίκος Παπουτσάκης.

Στη συνέχεια πήρε το ψαροντούφεκο, έβαλε βατραχοπέδιλα και μάσκα, βούτηξε στο νερό και είδε το ψάρι να κυνηγάει μικρότερα για να φάει.

«Όπλισα το ψαροντούφεκο τόσο γρήγορα που δεν το έχω ξανακάνει πότε, βουτάω και το πετυχαίνω σε απόσταση τριών μέτρων από εμένα… αφήνω το μουλινέ ανοιχτό (μακρύ κορδόνι που είναι δεμένη η βέργα στο ψαροντούφεκο) και μετά από 10 λεπτά που πάλεψε να ξεφύγει, έκατσε μόνο του στο βυθό» περιγράφει.

Αφότου έβγαλε το ψάρι έξω από το νερό, επικράτησε ένας μικρός χαμός, καθώς ντόπιοι και επισκέπτες πήγαν να δουν από κοντά ένα ψάρι που ξεπερνούσε το ένα μέτρο και που θεωρείται από τους πιο νόστιμους μεζέδες!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.