ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λουτράκι: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση ψαροντουφεκά που εγκλωβίστηκε σε βράχο

Λουτράκι: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση ψαροντουφεκά που εγκλωβίστηκε σε βράχο

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση-θρίλερ για τη διάσωση 52χρονου ψαροντουφεκά που κρεμόταν στο κενό και τον χτυπούσαν τα κύματα της θάλασσας στη Στέρνα Λουτρακίου.

Η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, ενημερώθηκε το μεσημέρι τις Κυριακής, ότι 52χρονος, κατά τη διενέργεια ερασιτεχνικής υποβρύχιας αλιείας, στη θαλάσσια περιοχή “Στέρνας” Λουτρακίου-Περαχώρας, εγκλωβίστηκε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, σε βραχώδες σημείο.

Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου εντόπισε και περισυνέλεξε, τον 52χρονο, καλά στην υγεία του, μεταφέροντας τον με ασφάλεια στο λιμένα Κορίνθου.

Δείτε το βίντεο από το korinthostv.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.