ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έμειναν άναυδοι – Μυστηριώδες πλάσμα ανακάλυψαν δύτες στη Νέα Ζηλανδία (βίντεο)

Έμειναν άναυδοι –  Μυστηριώδες πλάσμα ανακάλυψαν δύτες στη Νέα Ζηλανδία (βίντεο)

Μπροστά σε ένα παράξενο θέαμα, ένα πλάσμα που έμοιαζε με σκουλήκι αλλά ήταν… πελώριο, βρέθηκαν δύο δύτες, που κολυμπούσαν στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας.

Το θαλάσσιο «σκουλήκι» ήταν μακρύτερο από 8 μέτρα και μπορεί να μην καταλάβαιναν τι ήταν αυτό που βρισκόταν μπροστά στα μάτια τους, αλλά φρόντισαν να το καταγράψουν με την κάμερά τους.

Το βίντεο που αποτύπωσαν δείχνει το πλάσμα να επιπλέει σε βάθος 10 μέτρων.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun, το μυστηριώδες πλάσμα στην πραγματικότητα αποτελείται από χιλιάδες οργανισμούς και είναι στην ουσία ένα πυρόσωμα, δηλαδή πλαγκτονικός οργανισμός.

Οι δύτες το αποτύπωσαν να κινείται μέσα στο νερό και δεν φοβήθηκαν να το πλησιάσουν και να το αγγίξουν.

«Ήμουν ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι υπάρχει ένα τέτοιο πλάσμα», είπε ο Buttle, συμπληρώνοντας πως «ήταν πολύ παράξενο, αλλά τόσο υπέροχο να το βλέπεις από τόσο κοντά και να περνάς τόσο χρόνο μαζί του»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.