ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λευκός καρχαρίας 4 μέτρων βρέθηκε χτυπημένος από κάτι μεγαλύτερο (φωτο)

Λευκός καρχαρίας 4 μέτρων βρέθηκε χτυπημένος από κάτι μεγαλύτερο (φωτο)

Αυτή η συγκλονιστική εικόνα δείχνει τον τραυματισμό που υπέστη ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας 4 μέτρων, ο οποίος δαγκώθηκε από έναν ακόμη μεγαλύτερο θηρευτή!

Ο καρχαρίας Vimy, όπως τον «βάφτισαν» οι επιστήμονες, «πιάστηκε» από τον OCEARCH -έναν ερευνητικό οργανισμό, που συλλέγει στοιχεία από τους ωκεανούς- νωρίτερα αυτόν τον μήνα, στην ακτή της Nova Scotia, στον Καναδά.

Ωστόσο, το εκπληκτικό ζώο, το οποίο έχει μήκος 4 μέτρα και ζυγίζει 527 κιλά, ήταν γεμάτο ουλές, με τους ερευνητές να μένουν με το στόμα ανοιχτό, διότι, πιστεύουν, ο Vimy δέχθηκε σφοδρή επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, από ένα ακόμα μεγαλύτερο ζώο!

Ο πρόεδρος της OCEARCH, Chris Fischer, δήλωσε: «Είναι σαφές ότι κάτι είχε μόλις δαγκώσει ολόκληρο το κεφάλι του»! Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια επουλωμένη πληγή στην κάτω γνάθο, ίσως από δάγκωμα προηγούμενου έτους, και ένα άλλο, πάνω και πέρα ​​από την κορυφή του κεφαλιού του. Κάτι, πραγματικά, πολύ μεγάλο δάγκωσε τον Vimy».

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως τα σημάδια των δοντιών και το μέγεθος της γνάθου δείχνουν ότι ο δράστης στης επίθεσης στον Vimy ήταν 1-2 μέτρα μεγαλύτερος από αυτόν. Ενδεχομένως να ήταν ένα άλλο αρσενικό ή ένα θηλυκό που δεν ήθελε να… παίξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.