ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψάρι «Alien» τρελαίνει τους Ιάπωνες (βίντεο)

Ψάρι «Alien» τρελαίνει τους Ιάπωνες (βίντεο)

Υπάρχει ένας λασπότοπος θάλασσας, όπου η ταινία «Alien» αναβιώνει.

Αυτό συμβαίνει γιατί ένα μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με χέλι, έχει κάνει την εμφάνισή του, προκαλώντας τον τρόμο στους περισσότερους.

Ωστόσο, το είδαν… αλλιώς, ως νόστιμο μεζέ.

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα του odditycentral.com, το «Alien της θάλασσας Ariake» θεωρείται σήμερα ένα νοστιμότατο ψάρι!

Το πλάσμα αυτό ζει κυρίως στη συγκεκριμένη θάλασσα της Ιαπωνίας, αν και μπορεί να βρεθεί και σε διάφορα μέρη της Ασίας.

Το «Warasubo» είναι σχεδόν τυφλό, έχει ημιδιάφανο δέρμα και μικρά, αιχμηρά δόντια. Οι Ιάπωνες το βάζουν στα πιάτα τους είτε ψητό, είτε αποξηραμένο (!).

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι γίνεται όσο περισσότερη ώρα το μασάς, τόσο πιο νόστιμο γίνεται…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.