ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πατέρας και γιός είχαν πάει για ψάρεμα και… είδαν το Καναδικό τέρας του Λοχ Νες! (βίντεο)

Πατέρας και γιός είχαν πάει για ψάρεμα και… είδαν το Καναδικό τέρας του Λοχ Νες! (βίντεο)

Πατέρας και γιός πήγαν για ψάρεμα σε λίμνη της πόλης Κέλοου, στη Βρετανική Κολούμπια και ισχυρίζονται ότι έγιναν μάρτυρες της παρουσίας ενός μυθικούς αμφίβιου τέρατος που φημολογείται ότι ζει εκεί.

Μάρτυρες της εμφάνισης ενός αρχαίου αμφίβιου τέρατος που θρυλείται πως ζει στη λίμνη της πόλης Κέλοου, στη Βρετανική Κολούμπια στον Καναδά, ισχυρίζονται πως έγιναν ένας μπαμπάς μαζί με τον γιο του που είχαν πάει για ψάρεμα.

Ο Μπλέικ Νόιντορφ τραβούσε βίντεο όταν ο πατέρας του πρόσεξε μια μεγάλη μαύρη σιλουέτα να κινείται αργά στην επιφάνεια της λίμνης. Σύμφωνα με τον Μπλέικ, το «πλάσμα» φαίνεται να είχε παραπάνω από 18 μέτρα μήκος. Αυτός και ο πατέρας του πήδηξαν στο τζιπάκι τους κι έφτασαν κοντά στο σημείο που είδαν την παράξενη φιγούρα. Όταν όμως έφτασαν εκεί, το «τέρας» είχε εξαφανιστεί στο βυθό της λίμνης.

Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στις 10 Ιούλη του 2018, αλλά ο Μπλέικ μόλις πρόσφατα αποφάσισε να ανεβάσει το σχετικό βίντεο.

Το παράξενο βιντεοσκοπημένο υλικό ανέβηκε στο κανάλι «The Grimreefar» στο YouTube, που εξειδικεύεται στα UFO κι άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Οι χρήστες που είδαν το βίντεο έκαναν λόγο για το μυθικό τέρας Ογκοπόγκο, που για πρώτη φορά είχε εντοπιστεί στην περιοχή τον 19ο αιώνα κι έκτοτε συχνά-πυκνά ξανακάνει την εμφάνισή του, σύμφωνα με τους ντόπιους της περιοχής.

Μάρτυρες στο παρελθόν έχουν κάνει λόγο για κάτι ερπετοειδές με αγκάθια και κεφάλι κατσίκας ή αλόγου. Κάτι σαν το τέρας του Λοχ Νες, δηλαδή, αλλά στο πιο καναδέζικο.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.