ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απίστευτη ψαριά για Αυστραλό αλιέα – Έπιασε σφυρίδα 100 κιλών με μήκος πάνω από 2 μέτρα (φώτο)

Απίστευτη ψαριά για Αυστραλό αλιέα – Έπιασε σφυρίδα 100 κιλών με μήκος πάνω από 2 μέτρα (φώτο)

Απίστευτη ψαριά έκανε ο Αυστραλός Τζέρεμι Ντε Χαν. Συγκεκριμένα, έπιασε μια τεράστια σφυρίδα, βάρους 100 κιλών, με μήκος πάνω από 2 μέτρα, την Παρασκευή 13 Μάρτη.

Σύμφωνα με την Townsville Bulletin, η φοβερή ψαριά έλαβε χώρα στο Κέιπ Παλαρέντα, στα βορειοδυτικά της Αυστραλίας.

Είχε πάει για ψάρεμα καρχαρία, όταν αντίκρισε μια τεράστια σφυρίδα, και χρειάστηκε 15 λεπτά για να τη βγάλει από το νερό.

«Ήταν διαφορετικό από τη μάχη με τους καρχαρίες και στην άκρη του μυαλού μου υποπτεύθηκα ότι πρόκειται για σφυρίδα. Έχουν πολλή δύναμη μέσα τους», ανέφερε ο Τζέρεμι στην Townsville Bulletin.

Το τεράστιο ψάρι είχε μήκος 2,13 μέτρα και περίπου 100 κιλά βάρος. Πρόκειται για το τρίτο ψάρι αυτού του είδους που ο Τζέρεμι κατορθώνει να πιάσει τα τελευταία 6 χρόνια.

«Ήμουν στ’ αλήθεια ενθουσιασμένος, είναι σίγουρα ένα μαγικό ψάρι να πιάσεις, πρόκειται για την αφαίρεση μιας ζωής για συγκεκριμένους ανθρώπους», ανέφερε.

Το θαλάσσιο κτήνος απελευθερώθηκε μετά από τις απαραίτητες φωτογραφίες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα ψάρια είναι ερμαφρόδιτα, καθώς αλλάζουν φύλλο κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να τονίσουμε ότι οι σφυρίδες μπορεί να είναι επικίνδυνες και επιτίθενται ανθρώπους. Τον περασμένο Οκτώβρη, ένα 10χρονο παιδί τραβήχτηκε στο βυθό από μια τεράστια σφυρίδα, στην ίδια περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.