Θανάσιμη μάχη: Ψαράδες εναντίον… καρχαρία – Ποιο το αποτέλεσμα; (βίντεο)

Θανάσιμη μάχη: Ψαράδες εναντίον… καρχαρία – Ποιο το αποτέλεσμα; (βίντεο)

Αντιμέτωποι με έναν μεγάλο καρχαρία ήρθαν Αμερικανοί ψαράδες, παλεύοντας μαζί του για περίπου μισή ώρα, τελικά κατάφεραν να βγάλουν το κτήνος από την βάρκα τους.

Επέστρεφαν σπίτι, όταν έπιασαν σε αγκίστρι τον υποβρύχιο θηρευτή, που προσπαθώντας να ελευθερωθεί πήδησε έξω από το νερό, φοβίζοντας και ταυτόχρονα ενθουσιάζοντας τους ψαράδες.

Ποτέ τους δεν είχαν δει από κοντά ένα τόσο μεγάλο καρχαρία, σύμφωνα με το πόρταλ NWF.

Η μάχη του καρχαρία με τους ψαράδες κράτησε περί τη μισή ώρα και μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια οι Αμερικανοί κατόρθωσαν να βγάλουν το κτήνος στη βάρκα.

Εκεί, του έβγαλαν το αγκίστρι και τον ξαναέριξαν στη θάλασσα. Ο καρχαρίας ζύγιζε περί τα 200 κιλά κι ανήκει στο είδος Mako, που συνήθως ζει σε τροπικά νερά και ήρεμες θάλασσες, όπου οι θερμοκρασίες υπερβαίνουν τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.