Ψάρι επιτέθηκε σε ψαρά και τον σκότωσε στην Αυστραλία

Ψάρι επιτέθηκε σε ψαρά και τον σκότωσε στην Αυστραλία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ψαράς στην Αυστραλία, ο οποίος υπέστη εσωτερική αιμορραγία ύστερα από το χτύπημα που δέχθηκε στο στήθος από ένα ψάρι βάρους 18 κιλών.

Το αδιανόητο δυστύχημα έγινε στο Ντάργουιν, με τον 56χρονο άνδρα να ψαρεύει μαζί με την οικογένειά και φίλους, όταν το μεγαλόσωμο ψάρι πήδηξε από το νερό και τον χτύπησε στο στήθος. Αμέσως έχασε τις αισθήσεις του και εν τέλει κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των διασωστών.

«Αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι ήταν ένα ψάρι περίπου 18 κιλών, το οποίο τον χτύπησε στο στήθος και του προκάλεσε μεγάλο εσωτερικό τραύμα. Πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα», σχολίασε σε ανακοίνωσή της η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία. Ωστόσο, δεν έγινε σαφές για το είδους του ψαριού που του επιτέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα παρόμοιο περιστατικό, το οποίο έγινε το 2018 επίσης στην Αυστραλία, μια γυναίκα επέζησε όταν της επιτέθηκε ένα μεγάλο σκουμπρί την ώρα που ψάρευε μέσα σε βάρκα, με αποτέλεσμα να κόψει το λαιμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.