Γάλλος μπλόγκερ γράφει για τις καλύτερες διακοπές της ζωής του: Στην Εύβοια, το μεγάλο νησί [εικόνες]

Γάλλος μπλόγκερ γράφει για τις καλύτερες διακοπές της ζωής του: Στην Εύβοια, το μεγάλο νησί [εικόνες]

Για τις καλύτερες διακοπές της ζωής του γράφει ο Γάλλος blogger Careli στη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα της Γαλλίας για blogs, over-blog.com.

Ο ίδιος αναφέρεται στις μαγικές διακοπές που πέρασε στο «μεγάλο νησί», την Εύβοια και συγκεκριμένα, την Ερέτρια.

Κάνοντας την καθιερωμένη του πεζοπορία στις 7 το πρωί, ο Careli περιγράφει την άδεια από κόσμο πλατεία της Ερέτριας με τα δεντράκια, τα μικρά μαγαζάκια με σουβενίρ, τα εστιατόρια και τα καφέ κατά μήκος της παραλίας, που μόλις σήκωναν τα ρολά τους.

Μάλιστα, αυτό που του κίνησε το ενδιαφέρον είναι τα πολλά εικονοστάσια που παρατήρησε στην άκρη των δρόμων, στη μνήμη εκείνων που χάθηκαν στην άσφαλτο.

Αυτό που δεν βαριέται να επαναλαμβάνει στο κείμενο του είναι οι βόλτες που μπορεί κανείς να απολαύσει κατά μήκος της ακτής και ο ίδιος ομολογεί πως «θα μπορούσα να περπατώ αυτή τη διαδρομή ξανά και ξανά επί ώρες».

Οταν έφτασε η τελευταία ημέρα των διακοπών του, συνειδητοποίησε ότι θα επέστρεφε στη σκληρή του καθημερινότητα, «αλλά ευτυχώς κατάφερα να ζήσω έξι ημέρες-ευχάριστη παρένθεση».

Το τελευταίο του βράδυ στο ξενοδοχείο, ήπιε ούζο για τελευταία φορά και θαύμασε τη θάλασσα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.