ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χρώμα παντού – Οι 20 πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου [εικόνες]

Χρώμα παντού – Οι 20 πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου [εικόνες]

Εδώ δεν θα δείτε γκρίζους, μονότονους ουρανοξύστες, καταθλιπτικά διαμερίσματα, τσιμεντένια μεγαθήρια. Μακριά από τα μουντά αστικά τοπία, ο «κακοποιημένος» αυτός πλανήτης, φιλοξενεί και μερικά σημεία που μοιάζουν σαν να τα άγγιξε το ουράνιο τόξο.

Επίγειοι παράδεισοι, που διαθέτουν έντονα χρώματα από όλες τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας που εκπέμπουν αισιοδοξία και ευτυχία. Το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler, παρουσιάζει τις 20 πόλεις που καλωσορίζουν τους επισκέπτες τους με κέφι… Ακολουθεί μια έκρηξη χρωμάτων, από την λατρεμένη Κούβα και τη γειτονική Ιταλία, μέχρι την εξωτική Σιγκαπούρη και τις ονειρικές Μπαχάμες.

 Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίεςsanΣαν Φρανσίσκο, ΚαλιφόρνιαhavanaΑβάνα, ΚούβαcinqueΤσίνκε Τέρε, Ιταλίαworldmost1Το κτίριο MITA, στην Σιγκαπούρηworldmost2Πάρκο Güell, Βαρκελώνη, ΙσπανίαnassauΝασάου, ΜπαχάμεςpeloyrinoΠελουρίνο, Σαλβαδόρ, Βραζιλίαworldmost3Happy Rizzi Haus, Μπράουνσβαϊχ, Γερμανίαworldmost4Τσάρλεστον, Νότια Καρολίναworldmost5Το ξενοδοχείο Saguaro, Παλμ Σπρινγκς, Καλιφόρνιαworldmost6Βίλεμσταντ, Κουρακάοworldmost7Γκουαναχουάτο, Μεξικόworldmost8Λα Μπόκα, Μπουένος Άιρες, Αργεντινήworldmost9Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρικήworldmost10Jodhpur, Ινδίαworldmost11Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ, Καναδάςworldmost12Κοπεγχάγη, Δανίαworldmost13Κωνσταντινούπολη, Τουρκίαworldmost14Μπουράνο, Βενετία, Ιταλίαworldmost16

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βαλπαραΐσο, Χιλή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.