ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι πιο περίεργες εικόνες που έχει εντοπίσει το Google Earth!

Οι πιο περίεργες εικόνες που έχει εντοπίσει το Google Earth!

Ένα «θησαυρό» περίεργων εικόνων έχει εντοπίσει το Google Εarth από δορυφορικές λήψεις και αεροφωτογραφήσεις ανά τον κόσμο.

Αναμφισβήτητα, οι φωτογραφίες που θα δείτε προκαλούν έκπληξη, όπως ακριβώς οι αντίστοιχες από το street view. Ωστόσο, όταν βλέπεις τον κόσμο από ψηλά, μπορείς να θαυμάσεις ευκολότερα τις παραδοξότητες  που υπάρχουν σε αρκετές περιοχές. Δείτε τις φωτογραφίες από την υπηρεσία της Google:

Το μεγαλύτερο νεκροταφείο μαχητικών αεροπλάνων στον κόσμο στην Αριζόνα των ΗΠΑ

Έρημος που έχει το σχήμα ρολογιού (Red Sea Governorate). Στην ουσία πρόκειται για ένα έργο τέχνης με το όνομα «Ανάσα της Αιγύπτου» από την ελληνική ομάδα καλλιτεχνών D.A.S.T.  

Κτιριακό συγκρότημα σε σχήμα σβάστιγκας (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) 

Aγέλη από βουβάλια, Τανζανία

Το γιγάντιο τρίγωνο (Αριζόνα, ΗΠΑ)

Το λογότυπο της Firefox (Όρεγκον, ΗΠΑ) 

Το δάσος σε σχήμα κιθάρας (Κόρντομπα, Αργεντινή) 

Η λίμνη σε σχήμα καρδιάς (Οχάιο, ΗΠΑ) 

Μυστήριο σχήμα σε έρημο (Κίνα) 

 

Γιγάντιος στόχος (Νεβάδα, ΗΠΑ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.