Χαλκιδική: Αυτά είναι τα άγνωστα καταπράσινα νησάκια που πωλούνται έως και 10.000.000 ευρώ (βίντεο)

Χαλκιδική: Αυτά είναι τα άγνωστα καταπράσινα νησάκια που πωλούνται έως και 10.000.000 ευρώ (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με drone από τα πανέμορφα νησάκια Πούντα και Σπαλαθονήσια, που βρίσκονται στη Χαλκιδική, αμέσως μετά τον Νέο Μαρμαρά και το Πόρτο Καρράς, επιμελήθηκε και ανάρτησε στο youtube ο κινηματογραφιστής George Sal…

Όπως περιγράφει ο ίδιος, πρόκειται για ιδιόκτητα καταπράσινα νησιά και μάλιστα στο ένα (το νησάκι Πούντα που είναι και το μεγαλύτερο) υπάρχουν ηλεκτροδοτούμενες κατοικίες, καθώς βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση απο την ξηρά και επικοινωνεί μέσω ενος αμμουδερού διαδρόμου (αμμόγλωσσα).

Τα Σπαλαθονήσια ακριβώς απέναντι απο το νησάκι Πούντα είναι τρία νησάκια εκ των οποίων το μεγαλύτερο πωλείται 6 εκατομμύρια ευρώ, όπως διαπίστωσε ο ίδιος ερευνώντας σχετικά στο διαδίκτυο.

Τέλος, στο βάθος των εναέριων πλάνων διακρίνεται και το νησί Κέλυφος, μέρος του οποίου πωλείται προς 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως προσθέτει ο ίδιος.

Το σχήμα του νησιού είναι σαν χελώνα και για τον λόγο αυτό ονομάζεται επίσης “Χελώνα”.

Βρίσκεται απέναντι από τον Νέο Μαρμαρά, είναι γεμάτο από αγριοκάτσικα, αλλά είναι καλύτερα γνωστό για τον εντυπωσιακό βυθό του. Πολλά καταδυτικά κέντρα οργανώνουν μαθήματα κατάδυσης εκεί. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες, που δημοσίευσε το voria.gr…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.