ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η «πισίνα» του Αιγαίου σε απόσταση 2 ωρών από την Αθήνα – Εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά! (βίντεο)

Η «πισίνα» του Αιγαίου σε απόσταση 2 ωρών από την Αθήνα – Εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά! (βίντεο)

Υπάρχει ένα μέρος μόλις 2 ώρες από την Αθήνα που αποτελεί μια τεράστια τιρκουάζ «πισίνα» με πεντακάθαρα και ρηχά νερά.

Ο λόγος για την παραλία Λιανή Άμμο, κοντά στους Αγίους Αποστόλους στην Εύβοια.

Το Αιγαίο είναι στα καλύτερά του καθώς τα πεντακάθαρα νερά του (σημ: το κοντινότερο νησί είναι … η Χίος) λούζουν αυτή την πανέμορφη παραλία που έχει λεπτή, λευκή άμμο και καταπληκτικά χρώματα. Με πολλά δέντρα να την περιβάλουν, δημιουργείται ένα τοπίο πανέμορφο που όλα τα στοιχεία της φύσης συμφωνούν αρμονικά.

Είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο. Η Λιανή Άμμος χωρίζεται σε μικρές αμμουδιές που αποτελούν το απόλυτο ησυχαστήριο για αυτούς που επιθυμούν την ιδιωτικότητα τους. Η ψιλή άμμος σε συνδυασμό με τα καταγάλανα της νερά, την κατατάσσουν σε μαγευτική παραλία. Ο καιρός δεν την πιάνει πολύ και η θάλασσα είναι σχετικά ρηχή. Τα δέντρα που την περιβάλουν δημιουργούν μεγάλους χώρους σκίασης μόλις 10 μέτρα από το νερό. Είναι ιδανική για οικογένειες αφού η σχετικά ρηχή θάλασσα σε συνδυασμό με την σκιά αποτελούν την βασική επιλογή για την προστασία των νεότερων μελών τους.

Απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και αποτελεί ένα σίγουρο «καταφύγιο» από τον καύσωνα που μαστίζει τη χώρα αυτή την περίοδο.

Δείτε την παραλία από ψηλά:

To drone του χρήστη Haanity πετάει πάνω από την Λιανή Άμμο κοντά στους Αγίους Αποστόλους στην Εύβοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.