ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λιανή Άμμος Ευβοίας: Η φυσική πισίνα του Αιγαίου μια ανάσα από την Αθήνα (βίντεο)

Λιανή Άμμος Ευβοίας: Η φυσική πισίνα του Αιγαίου μια ανάσα από την Αθήνα (βίντεο)

Υπάρχουν πολλές ελληνικές παραλίες με καθαρά νερά και ψιλή άμμο και μερικές από αυτές είναι σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Η φυσική πισίνα του Αιγαίου στην οποία μπορείς να πας με αυτοκίνητο και βρίσκεται 2 ώρες μακριά από την πρωτεύουσα είναι η Λιανή Άμμος στην Εύβοια.

Μια μοναδικής ομορφιάς παραλία με πεντακάθαρα και ρηχά νερά. Δεν είναι τυχαίο ότι την έχουν ανακαλύψει οικογένειες και έχει γίνει αγαπημένος τους προορισμός.

Μοιάζει με μια τεράστια πισίνα που όταν μπεις δε θες να βγεις, ειδικά τις μέρες του καύσωνα. Η άμμος μοιάζει σχεδόν λευκή και λαμπυρίζει κάτω από τον χρυσό ήλιο.

Πάρτε μια γεύση από την ομορφιά του τοπίο μέσα από το βίντεο του καναλιού Haanity του Youtube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.