Επίθεση Χ.Στερν σε ανεμβολίαστους: «Ηλίθιοι που ζουν εδώ – Θα θέσω υποψηφιότητα μόνο για να καθαρίσω αυτό το χάλι»

Αδιανότητες δηλώσεις από τον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό παρουσιαστή

Επίθεση Χ.Στερν σε ανεμβολίαστους: «Ηλίθιοι που ζουν εδώ – Θα θέσω υποψηφιότητα μόνο για να καθαρίσω αυτό το χάλι»

Επίθεση στους ανεμβολίαστους, τους οποίους χαρακτήρισε ως «ανόητους», έκανε ο Χάουαρντ Στερν, ο οποίος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ίσως θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας είπε σε πρόσφατο επεισόδιο στο δορυφορικό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα στο SiriusXM ότι θλίβεται επειδή η Αμερική «μετατρέπεται σε τριτοκοσμική χώρα λόγω *** ανόητων που πρέπει να ζουν εδώ». «Είναι ένα θλιβερό σχόλιο για τη χώρα μου» σημείωσε.

«Θα μπορούσε να είναι παρελθόν όλο αυτό με τον Covid-19, αν όλοι εμβολιάζονταν» ανέφερε.

«Δεν αισθάνομαι καλά για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου. Ίσως χρειαστεί να θέσω υποψηφιότητα μόνο για να καθαρίσω αυτό το χάλι» τόνισε.

Εάν εκλεγεί ο Στερν υποσχέθηκε να κινηθεί γρήγορα. «Ω, θα μπορούσα να καθαρίσω σε δύο δευτερόλεπτα» είπε. «Όπως ακριβώς μας έβγαλε ο Μπάιντεν από το Αφγανιστάν. Τόσο γρήγορα θα καθαρίσω τα πράγματα. Αμέσως» είπε.

Αναφέρθηκε επίσης σε ηθοποιούς όπως ο Εμίλιο Εστέβεζ και ο πρώην πρωταγωνιστής του «General Hospital» Στιβ Μπάτον, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, αν είστε ηθοποιοί είναι πραγματικά δύσκολο να βρείτε δουλειά, εκτός κι αν είστε στην κορυφή» εξήγησε ο Στερν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στερν αστειευόταν για την προεδρική υποψηφιότητα εδώ και μερικές εβδομάδες, επιμένοντας στην εκπομπή του στις 9 Νοεμβρίου ότι θα καλωσόριζε την ευκαιρία να είναι υποψήφιος εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν τακτικός καλεσμένος στην εκπομπή του και μάλιστα παρευρέθηκε στον γάμο του Στερν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.