Πόσα πληρώνονται για κάθε τους ταινία οι γνωστοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ;

Πόσα πληρώνονται για κάθε τους ταινία οι γνωστοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ;

Πόσα βγάζουν οι ηθοποιοί από κάθε ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν; Είναι μια απορία που σίγουρα έχουμε όλοι μας. Όπως φαίνεται, κάποιοι αγοράζουν ότι μπορούν να φανταστούν με το μισθό τους και άλλοι όχι και τόσο.

Το Hollywood Reporter δημοσιεύει μια λεπτομερή λίστα σχετικά με τα χρηματικά ποσά που βγάζουν οι ηθοποιοί και οι κινηματογραφιστές.

Παρά το γεγονός πως οι κινηματογραφικές δραστηριότητες έχουν αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, βασιζόμενοι κυρίως σε franchises παρά σε μεγάλα ονόματα προκειμένου να κόψουν περισσότερα εισιτήρια, εντούτοις υπάρχουν ακόμη κάποιοι που ζητάνε πολλά προκειμένου να παίξουν σε κάποια ταινία.

Μεταξύ αυτών οι Τζένιφερ Λόρενς, Γουίλ Σμιθ και Ντουέιν Τζόνσον, οι οποίοι έβγαλαν περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία.

Αλλά και κάποιοι που εξακολουθούν να αποτελούν μέρος των τεράστιων franchises έβγαλαν πολλά, όπως οι Χάρισον Φορντ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που πήραν έκαστος 15 εκατομμύρια δολάρια για το Star Trek και τον Spiderman αντίστοιχα.

Μερικοί κάνουν επίσης συμφωνίες ανάλογα με το τελικό box-office. Η Έμμα Γουάτσον για παράδειγμα, πήρε μόλις 3 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» αλλά τελικά έφτασε τα 20 εκατομμύρια δολάρια αφού η ταινία έβγαλε 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τις εισπράξεις.

Και οι αστέρες όμως της μικρής οθόνης μπορούν να δουν την περιουσία τους να ανεβαίνει κατά πολύ. Στην κορυφή είναι εκείνοι που εμφανίζονται τακτικά σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, όπως ο Τζιμ Πάρσονς και ο Τζόνι Γκαλέκι που βγάζουν 900.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο της σειράς « Big Bang Theory».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» παίρνουν 500.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο, ενώ ο Κέβιν Σπέϊσι κερδίζει το ίδιο ποσό ανά επεισόδιο του « House of Cards».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.