ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Kατηγορείται για βιασμό ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Kατηγορείται για βιασμό ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός αρνήθηκε με τη λέξη “απόλυτα” όλες τις κατηγορίες. Ο ηθοποιός κατηγορείται από μία ηθοποιό υποστηρίζοντας ότι ο Ντεπαρντιέ της επιτέθηκε σεξουαλικά δύο φορές.

Νέο σοκ στην παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα, καθώς ο διεθνούς φήμης Γάλλος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος εξασφάλισε τη ρωσική υπηκοότητα και μετέφερε τα φορολογικά του στη Μόσχα προκειμένου να αποφύγει τους υψηλούς δασμούς στη Γαλλία, προστίθεται στη μεγάλη λίστα των διασημοτήτων που εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο.

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του προσάπτουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αρνούμαι απόλυτα» όσα λένε για μένα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορεί μία ηθοποιός και χορεύτρια, η οποία υποστηρίζει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση δύο φορές από τον διάσημο Γάλλο.

Όπως ανέφεραν δικαστικές πηγές, πρόκειται για μία 22χρονη, η οποία κατέθεσε την καταγγελία της στις 27 Αυγούστου, υποστηρίζοντας ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν στις 7 και 13 Αυγούστου, στο περιθώριο μίας πρόβας.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του 69χρονου Γάλλου ηθοποιού, λέγοντας πως «ο πελάτης μου αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε το παραμικρό έγκλημα». «Είχα μία πολύωρη συνεργασία και συνομιλία με τον κ. Ντεπαρντιέ και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι αθώος», πρόσθεσε ο δικηγόρος Herve Temime.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη γαλλική εισαγγελία, η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε αρχικώς στο αστυνομικό τμήμα του Lambesc, στη νότια Γαλλία. Λόγω της βαρύτητας του ονόματος που έχει ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η υπόθεση μεταβιβάστηκε στα κεντρικά, στο Παρίσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.