ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευρυτανία: Πετρόχτιστο γιοφύρι 360 χρόνων κινδυνεύει να καταρρεύσει (φώτο-βίντεο)

Ευρυτανία: Πετρόχτιστο γιοφύρι 360 χρόνων κινδυνεύει να καταρρεύσει (φώτο-βίντεο)

Ένα από τα παλαιότερα πετρόκτιστα γεφύρια στην Ελλάδα κινδυνεύει με κατάρρευση.

Ο λόγος για το γεφύρι του Μανώλη,το βρίσκεται στο ποταμό Αγραφιώτη της Ευρυτανίας περίπου 360 χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», πριν από λίγες μέρες παρατηρήθηκε πτώση ενός τμήματος του τείχους με αποτέλεσμα να υπάρχουν φοβίες πως το γιοφύρι θα παρασυρθεί από τον χείμαρρο και θα καταρρεύσει.

«Διαπιστώσαμε την καταστροφή στα τέλη Αυγούστου όταν πλέον κατέβηκε τελείως το νερό και φάνηκε η ζημιά. Έχει πέσει ένα μεγάλο κομμάτι και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τα 22 σκαλιά που βρίσκονται στην πλευρά αυτή. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή», δήλωσε ο Γρηγόρης Φέρρας, πρόεδρος του Συλλόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.