Αλλη μια διάκριση για τον Γ.Τσούκαλη- Βραβεύτηκε με το βραβείο Μ.Αλεξάνδρου για τον αγώνα του κατά της αρχαιοκαπηλίας

Αλλη μια διάκριση για τον Γ.Τσούκαλη- Βραβεύτηκε με το βραβείο Μ.Αλεξάνδρου για τον αγώνα του κατά της αρχαιοκαπηλίας

Μεγάλη τιμή για τον Γιώργο Τσούκαλη ο οποίος τιμήθηκε για τον αγώνα του κατά της αρχαιοκαπηλίας από τα βραβεία του διεθνούς πολιτιστικού συλλόγου Το Καφενείο Των Ιδεών.

Ο Σύμβουλος Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ο οποίος έχει συμβάλει προσωπικά στην επιστροφή 15.350 αρχαιοτήτων στην πατρίδα μας, με τρεμάμενο χέρι παρέλαβε την περγαμηνή και το χρυσό μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στη Σαλαμίνα και έγινε υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και νήσων.

Ο Γιώργος Τσούκαλης συγκινημένος δήλωσε ενώπιον πλήθους κόσμου ότι νιώθει μεγάλη υπερηφάνεια και ευχαρίστησε δημόσια τον συνάδελφο του Γιώργο Μανίκα κατά την παράδοση της περγαμηνής λέγοντας: «Είναι συνοδοιπόρος στον αγώνα ενάντια στην αρχαιοκαπηλία φίλος και συνάδελφος. Τον ευχαριστώ θερμά από καρδιάς».

Επίσης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο των βραβείων ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ Ντίνο Κουμπάτη για αυτή την ύψιστη τιμή αλλά και τον πρόεδρο του ομίλου Unesco Πειραιώς και νήσων Γιάννη Μαρωνίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.