Χάρης Ρώμας: Είναι ερωτευμένος εδώ και οκτώ χρόνια

Χάρης Ρώμας: Είναι ερωτευμένος εδώ και οκτώ χρόνια

Χάρης Ρώμας: ένας άνθρωπος που σε καθηλώνει! Το πνεύμα του και το ταλέντο του κάνουν όποιον βρεθεί δίπλα του να μαγεύεται!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε πως έχει περάσει από πολλά σπίτια και πως είναι ερωτευμένος εδώ και οκτώ χρόνια!

Έχετε περάσει από πολλά σπίτια;

Ζούσα στο πατρικό μου στο Κολωνάκι μέχρι τα 32 μου μαζί με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή η μητέρα μου μετακόμισε, η αδερφή μου και ο αδερφός μου παντρεύτηκαν και μετακόμισαν επίσης κι εγώ πέρναγα πολύ ωραία ακόμα σαν εργένης, γιατί ο γάμος είχε γίνει χρόνια πριν και είχε τελειώσει.

Πέρναγα τρελή ζωή, είχα μείνει με τον αδερφό μου για 5-6 χρόνια και γινόταν της τρελής, μέχρι τις 5 το πρωί μπαινόβγαινε κόσμος. Μετά ήρθα προς τα βόρεια προάστια, έβλεπα ότι αυτό το οικόπεδο έχει προδιαγραφές που θα μπορούσαν να με καλύψουν για να κάνω μία αγορά ζωής και με καλύπτει απόλυτα, είναι το μέγεθος που πρέπει για δύο άτομα και έναν γάτο.

Δεύτερο άτομο υπάρχει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, αλλά δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Όπως σου είπα, ανακάλυψα την αληθινή αγάπη εδώ και οχτώ χρόνια. Είναι μια μεγάλη και βαθιά αγάπη, οπότε αυτό δίνει μεγάλη δύναμη μες στην κρίση και τη μιζέρια, σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.