ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Είναι οριστικό – Τέλος ο Τζόνι Ντεπ από τους Πειρατές της Καραϊβικής

Είναι οριστικό – Τέλος ο Τζόνι Ντεπ από τους Πειρατές της Καραϊβικής

Είναι οριστικό. Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα είναι στους Πειρατές της Καραϊβικής. Συγκεκριμένα στέλεχος της Disney επιβεβαίωσε πως ο Αμερικανός ηθοποιός δεν θα συμπεριληφθεί στις επόμενες ταινίες των «Πειρατών».

Σε δηλώσεις του για την κινηματογραφική επανεκκίνηση του franchise, ο επικεφαλής των στούντιο παραγωγής, Σον Μπέιλι, τόνισε πως στόχος είναι οι επόμενες ταινίες να εμποτιστούν με «νέα ενέργεια και ζωντάνια».

Οι πρώτες φήμες για την έξοδο του Ντεπ από τους Πειρατές, είχαν ήδη κυκλοφορήσει από τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Ντεπ πρωταγωνίστησε σε πέντε φιλμ, σε διάστημα 14 ετών, που απέφεραν συνολικά έσοδα 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κάνοντάς τη σειρά ταινιών το δωδέκατο μεγαλύτερο κινηματογραφικό franchise όλων των εποχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εμφάνιση του Ντεπ στο σίκουελ της ταινίας Fantastic Beasts, «The Crimes of Grindelwald», προκάλεσε σωρεία επικρίσεων μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση οικογενειακής βίας, σύμφωνα με τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.