ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηθοποιοί που… έκλεψαν την παράσταση σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές- Τι κάνουν σήμερα;

Ηθοποιοί που… έκλεψαν την παράσταση σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές- Τι κάνουν σήμερα;

Εμφανίστηκαν σε κάποια από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σίριαλ της δεκαετίας του 1990 και του 2000 και αγαπήθηκαν από το κοινό αλλά σήμερα τα ίχνη τους έχουν χαθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η Μαρούσκα από τους Δυο Ξένους, ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης, η Σμαράγδα από το Εμείς και Εμείς, η κυρία Προσκυνήστε το Είδωλο και άλλοι ηθοποιοί δεύτερων ρόλων σημάδεψαν την Ελληνική τηλεόραση με την παρουσία τους. Ας δούμε που είναι σήμερα!

Ναταλία Καποδίστρια

Εμεινε γνωστή με την ατάκα της «Προσκυνήστε το είδωλο». Που ξεστόμιζε η ως λαϊκή αοιδός και ερωμένη του υπουργού, Αννίτα Ρασσιά στον Κακό Βεζίρη του Χάρη Ρώμα. Πήρε μέρος σε αρκετές παραγωγές της δημόσιας και της ιδιωτικής τηλεόρασης και στη συνέχεια εργάστηκε στο θέατρο, αλλά ασχολήθηκε και με τη ζωγραφική και τη φωτογραφία.

Έκανε την εμφάνιση της στα εικαστικά δρώμενα, το 2008 παρουσιάζοντας την πρώτη ατομική της έκθεση στην Αθήνα. Το 2010 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση Ελλήνων Καλλιτεχνών στην Βοστώνη των Η.Π.Α..

Κορίνα Δαμουλιάνου

Την γνωρίσαμε ως Κορινάκι στο σίριαλ Πάτερ Ημών, με τον Κώστα Καρρά. Σήμερα ζει στην Αθήνα και ασχολείται με την πολιτική.΄Εχει συμμετάσχει ως υποψήφια βουλευτης στην Β’Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Σμαράγδα Διαμαντίδου


Η Σμαράγδα Λαζαρίδου – αλλιώς – έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και ζει πλέον στο κέντρο της Αθήνας. Τα παιδιά της είναι στιγμή η απόλυτη προτεραιότητά της, ενώ ασχολείται ενεργά με τα social media. Εκτός από το Εμείς και Εμείς τη συμμετείχε και στην ταινία Θηλυκή Εταιρία του Νίκου Περάκη που παίχτηκε το 1999 στους κινηματογράφους.

Στέργιος Νενές


Ένας από τους ρόλους που ξεχώρισε ο Στέργιος Νενές ήταν αυτός του Νικόλα στη τηλεοπτική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. Σήμερα ασχολείται με τις μοτοσυκλέτες.

Καλλιόπη Ταχτσόγλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Ποιος δεν θυμάται την Ρωσίδα «Μαρούσκα» την οικιακή βοηθό της Ντένης Μαρκορά, που ήταν πάντα στο πλευρό της. H κατά κόσμον Καλλιόπη Ταχτσόγλου 15 χρόνια αργότερα συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και συμμετέχει σε παραστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.