ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φαίδων Γεωργίτσης: Το σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Φαίδων Γεωργίτσης: Το σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το θυελλώδες φλερτ του Φαίδωνα Γεωργίτση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο έρωτας με μία πλούσια γιατρίνα.

Οι επιτυχίες στο σανίδι και στο μεγάλο πανί διαδέχονταν η μία την άλλη. Αλλά η επιτυχία του Φαίδωνα Γεωργίτση δεν περιορίζονταν μόνο στα επαγγελματικά, αφού και στην προσωπική του ζωή είχε μεγάλο σουξέ. Και ανάμεσα στις γυναίκες που δεν έμειναν ασυγκίνητες από τη γοητεία του ηθοποιού, ήταν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με την Αλίκη είχαμε ένα σύντομο φλερτ το καλοκαίρι του ’63, όταν είχα χωρίσει για λίγο από την Μπέτυ (σ.σ. Μπέτυ Αρβανίτη)», είχε αποκαλύψει ο ίδιος. Για να προσθέσει: «Κινδύνευα να γίνω ο κύριος Βουγιουκλάκης και δεν ήθελα».

Ο έρωτας με μία πλούσια γιατρίνα

Προτού μπει ο κινηματογράφος στη ζωή του, ο ηθοποιός κάνει διάφορες δουλειές του ποδαριού για να βγάλει τα προς τα ζην. Ωστόσο, ο έρωτας με μια πλούσια γιατρίνα θα τον πάει μέχρι το Λονδίνο, με πρόσχημα ότι θα εκπαιδευτεί πιλότος. Αν και στο μυαλό του μόνο τις σπουδές δεν είχε.

«Η σχέση μας έγινε το σκάνδαλο της περιοχής. Και γιατί ήταν μεγαλύτερη και γιατί ανήκε σε άλλη τάξη. Οι γονείς της, για να διακόψουν το δεσμό μας, την ξαπόστειλαν στην Αγγλία», είχε εξομολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί θα περάσει έναν χρόνο και όταν το πάθος καλμάρει, θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει να δουλεύει εδώ κι εκεί, από παγωτατζίδικο μέχρι και σιδεράδικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.