ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η δίχρονη ζωγράφος που κάνει «θαύματα» – Τα έργα της κοστίζουν μία περιουσία (φωτο)

Η δίχρονη ζωγράφος που κάνει «θαύματα» – Τα έργα της κοστίζουν μία περιουσία (φωτο)

Αυτή είναι η δίχρονη που εντυπωσιάζει με τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες σε βαθμό που για πολλούς είναι ήδη ο μικρός θηλυκός Πικάσο.

Οι ζωγραφιές της Λόρα Γιούνε εκτίθενται ήδη σε γκαλερί της Νέας Υόρκης και μάλιστα έχει πουλήσει δώδεκα έργα. Και όχι όσο όσο…

Το λιλιπούτειο κορίτσι έχει κάνει ήδη μία…περιουσία αφού οι τιμές των έργων της κυμαίνονται από τριακόσια έως είκοσι χιλιάδες ευρώ. Ο φακός την απαθανάτισε στην αγκαλιά της περήφανης μητέρας της να στέλνει φιλάκια, όπως χαρακτηριστικά γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ταλέντο της Λόρας ανακάλυψε τυχαία ένας φίλος της οικογένειας ο οποίος κατάφερε να πείσει τους γονείς ότι το παιδί τους ζωγραφίζει υπέροχα. Το αγαπημένο της χρώμα, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις ζωγραφιές της, είναι το πράσινο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.