ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το «δέντρο» στην Ινδία που αλλάζει ανάλογα με τον καιρό (βίντεο)

Το «δέντρο» στην Ινδία που αλλάζει ανάλογα με τον καιρό (βίντεο)

Το «δέντρο» έχει ύψος 10,5 μέτρων και τα φύλλα του είναι φτιαγμένα από ατσάλινες σφαίρες με επιφάνεια καθρέφτη ενώ ο καλλιτέχνης και δημιουργός του, Vibhor Sogani, έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία.

Το Kalpavriksha όπως ονομάζεται, ένα όνομα που προέρχεται από την ινδουιστική μυθολογία και σημαίνει το δέντρο που εκπληρώνει τις ευχές, μεταμορφώνεται με βάση τα καιρικά φαινόμενα: μια λαμπερή και ηλιόλουστη μέρα η εγκατάσταση λάμπει, ενώ όταν υπάρχει συννεφιά γίνεται πιο μουντό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εγκατάσταση βρίσκεται στην πόλη Γκουτζαράτ στην Ινδία, που γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου οικιστική ανάπτυξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.