Κάμερα κινητού «συνέλαβε» τον Μπάνκσι; (βίντεο)

Κάμερα κινητού «συνέλαβε» τον Μπάνκσι; (βίντεο)

Στη σφαίρα του αστικού μύθου έχει περάσει η ακριβής ταυτότητα του διάσημου street artist Μπάνσκι, καθώς πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν μανιωδώς ν’ αποκαλύψουν ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος πίσω από τον καλλιτέχνη.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο τράβηξε με το κινητό του κάτοικος της πόλης Hull, στην περιοχή του Ανατολικού Γιορκσάιρ, την ίδια περίοδο που στους τοίχους της πόλης εμφανίστηκαν τρία έργα του διάσημου street artist.

Ο καλλιτέχνης εντοπίστηκε μέσα σε ένα λευκό βαν, να φορά ένα καπελάκι μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου για να προστατέψει την ταυτότητά του. Λίγες ώρες αργότερα, ο Μπάνσκι επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στην περιοχή μέσω ενός επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Αν όντως είναι αυτός, τότε είναι μόλις η 2η φορά μέσα σε 20 χρόνια που αποκαλύπτεται η ταυτότητα του μυστηριώδους δημιουργού. Η πρώτη φορά ο Βρετανός καλλιτέχνης απαθανατίστηκε στον φακό ήταν το 2013, στην Τζαμάικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.